Советы

Сайт знайомств Фотокраїна: переваги щодо Тіндера та Баду

Світ віртуальних знайомств постійно розвивається. З моменту появи першого сайту для знайомств минуло вже понад 25 років, але концепція сервісів все одно залишається схожою – звести між собою двох якомога схожих людей.

Онлайн-дейтинг користується величезною популярністю у всьому світі. Навіть у найбільш консервативних та закритих країнах існують свої сервіси – так, ми не маємо до них доступу, проте прогрес не зупинити.

Але деякі сайти виходять за загальноприйняті рамки та пропонують своїм користувачам набагато більше, ніж звичайні сайти для знайомств. І до таких сміливо можна віднести російський проект Фотокраїна та перший безкоштовний сайт знайомств Mia Date (але не про нього сьогодні йдеться, якщо ви хочете дізнатися про інші сайти знайомств, переходьте за цим посиланням https://dolce-cafe.com.ua/?cat=14).

Сайт знайомств Фотокраїна: переваги щодо Тіндера та Баду

Історія

Сервіс розпочав свою роботу у 2008 році. На сьогоднішній день його аудиторія налічує понад 63 мільйони користувачів, з яких 4,5-5 млн щодня з’являються в мережі. Вік користувачів становить від 18 до 80 років – тут можна знайти свою половинку людині будь-якого віку.

Фотокраїна позиціонує себе як величезна соціальна мережа і має на це повне право. Сайт не заточений безпосередньо на знайомства заради стосунків: тут буде чим зайнятися навіть тим, хто хоче просто поспілкуватися та приємно провести час.

Сервіс представлений у версіях для ПК та смартфонів. Користувачі відзначають зручність програми – вона відмінно оптимізована, тут практично не буває підвисання та проблем із завантаженням сторінок.

Особливості

Фішкою сервісу є безліч розважальних додатків. Навряд чи тобі сподобався сайт, де потрібно просто сидіти і похмуро переглядати сотні анкет. У Фотокраїні все по-іншому: є різні програми для знайомств та розваг. Найпопулярнішими серед них є «Обличчя з обкладинки», «Ідеальна пара» та «Голосування». Як ти вже зрозумів за назвою сервісу, його робота ґрунтується на фото – і це було влучення в яблучко. Користувачам дуже подобається брати участь у подібних активах, де вони викладають свої фото на загальний огляд, а інші користувачі обирають найкращого з кількох претендентів. Що найприємніше – більшість таких активностей повністю безкоштовні.

Якщо раптом тобі набридло роздивлятися нових людей, ти завжди можеш відволіктися. Фотокраїна пропонує купу розважальних додатків – ти навіть можеш завести віртуального вихованця та доглядати його, як у дитинстві Тамагочі.

Переваги

Фотокраїна має купу незаперечних переваг. Тут щодня проводять час мільйони людей – і не так:

  • Тут можна знайти купу дійсно активних і відкритих до спілкування людей абсолютно різного віку.
  • Проводити час у Фотокраїні можна хоч цілими днями безперервно – тут завжди є, чим зайнятися.
  • Сервіс пропонує розширений пошук користувачів за багатьма критеріями. Мало який сайт знайомств може таким похвалитися, а для тебе – це можливість знайти людину, що підходить буквально за всіма параметрами.
  • Тут практично немає реклами. Як проект заробляє, запитаєш ти, якщо немає реклами і функціонал переважно безкоштовний? На сайті є купа ігрових програм, за участь в яких потрібно заплатити невелику суму. І ти дуже здивуєшся, коли дізнаєшся, наскільки вони популярні.

Сайт знайомств Фотокраїна: переваги щодо Тіндера та Баду

Недоліки

Всім користувачам однозначно не догодиш. Фотокраїна встановила свої закони, які подобаються далеко не всім:

  • Для того, щоб надсилати повідомлення іншим користувачам, у тебе у профілі обов’язково має бути хоч одне реальне фото. Це навіть складно віднести до недоліків – адже мало кому подобається спілкуватися з людиною без обличчя. Однак деякі користувачі віддають перевагу анонімності – а ми вважаємо, що на сайтах знайомств цьому не місце.
  • Переглядати інші анкети можна лише у тому випадку, якщо у твоєму профілі є кілька фото. Також сумнівний недолік – команда проекту просто залучає учасників до всебічного спілкування. Навіть якщо ти соромишся чи не подобаєшся сам собі – обов’язково знайдеться людина, яка виявить до тебе симпатію.
  • Купа повідомлень на електронну пошту. І відключити цю функцію не можна, тому при створенні анкети краще використовувати чистий е-мейл, яким ти не користуватимешся.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *